Kérje házhoz a futárunkat! Akár 8 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes háztól-házig szállítás. Kattintson ide!

Szolgáltatások

Speciális ruhatisztító szolgáltatásaink

Vegytisztítás, mosás és vasalás
Amennyiben nincs ideje, energiája az otthoni mosással, ruhatisztítással, vasalással foglalkozni, akkor keresse fel budapesti tisztítószalonunkat és ott levesszük ezt a problémát a válláról, profi szakembereink készséggel állnak rendelkezésére szaktudásuk legjavával kiszolgálni az Ön, akár speciális ruhatisztítás igényeit is.

Gyorstisztítás
Amennyiben a ruhatisztítás nem várhat és azonnal van rá szüksége, akkor gyorstisztítás szolgáltatásunk igénybevételével a leadástól számított néhány óra múlva átveheti a frissen mosott, vegytisztított és kivasalt ruhákat, háztartási textíliákat.

Az azonnali gyorstisztítás 50%-os felár ellenében igényelhető!

Szolgáltatások

Szolgáltatásainkat minden esetben nagy odafigyeléssel, a legmagasabb prémium minőségben végezzük. Kérjük, válasszon szolgáltatásaink közül.

 • Vegytisztítás
  Egyes ruhaneműk leggyakrabban csak szárazon, vegytisztító géppel tisztíthatóak. Minden anyagot gondosan megvizsgálunk és ennek megfelelően, tisztítjuk.
 • Ágyneműk, huzatok, lakástextíliák
  Szakértelmet és nagy odafigyelést igényel a függönyök, asztalterítők, ágytakarók, ágyneműk, huzatok és más finom háztartási szövetek, textíliák tisztítása is. Szakembereink óvatosan távolítják el még a legmakacsabb szennyeződéseket is, fehérítik, keményítik az anyagot, vagy éppen megóvják azok élénk színeit, hogy otthonában friss és varázslatosan tiszta legyen.
 • Szőnyegtisztítás
  Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy szőnyegtisztítást technikai okok miatt csak 3,5 méter hosszig tudunk vállalni és csak az üzletünkben tudjuk átvenni, háztól-házig szolgáltatást a szőnyegekre nem vállalunk.
  A szőnyegek tisztítását vibrációs elvű elszívós portalanítással kezdjük, majd kézzel előkezeljük.
  Ezután következik az egyedi mosás; a minőségi szőnyegtisztítás egyik alapkérdése, hogy minden szőnyeget olyan technológiával kell tisztítani, amelyik az adott szőnyeg típusához, és állagához a legjobban illik.
 • Ruhatisztítás
  Budapest központi helyszínén lévő üzeletünknek köszönhetően könnyen és gyorsan leadhatja nálunk ruháit. A ruha tisztítás, teregetés, vasalás a dolgozó embernek csak nyűg, hiszen annyi más fontosabb és kellemesebb dolog van az életben, amire nem jut idő. Hozza inkább az Óceán Ruhatisztító Budapest szalonunkba ruháit és töltse hasznosabban idejét!
 • Piperemosás
 • Kézi folttisztítás
 • Mosás
 • Vasalás
 • Szőnyegtisztítás