Kedves Ügyfeleink, Barátaink!

A kialakult egészségügyi helyzet miatt üzletünk, ügyeleti rendszerben, a következő időkben nyitva tart:
Hétfő, Szerda és Péntek 11.00-14.00. óráig.

Tisztítószalonunk, mint eddig is, minden ruhát, textíliát, a textílkresz betartása mellett, a legnagyobb gondossággal, higiéniai normák betartásával tisztít, fertőtlenít!

A ingyenes házhozszállítás szolgáltatásunk, teljes körűen továbbra is működik, amelyet weboldalunkon, www.oceantisztítószalon.hu, a háztól-házig menüpont alatt (https://www.oceantisztitoszalon.hu/rendeles/szemelyes-adatok), vagy a +36 70 622 0781-es telefonszámon rendelhet meg!
Továbbá a lakástextíliák tisztítási árából 20%, minden egyéb tisztítási árunkból 10% árengedményt adunk.

Mindenkinek kitartást és jó egészséget kívánunk!

Online rendelés

Futárunk INGYEN felveszi Önnél a tisztításra váró textíliát, majd patyolat tisztán, vasalva vissza is viszi Önnek. Ehhez csak meg kell adnia a textília felvételének és leadásának helyszínét és időpontjait! A szolgáltatás igénybevételéhez minimum 8 000Ft, külső kerületek esetén (III, IV, XV, XVI, XVII, XVIII, XXIII) 13 000Ft értékű tisztítási szolgáltatást kell igénybe vennie. Gombok, csatok, zipzárak, válltömések esetleges meghibásodásáért felelősséget nem vállallunk. Szőnyegtisztítást technikai okok miatt csak 3,5 méter hosszig tudunk vállalni és csak az üzletünkben tudjuk átvenni, háztól-házig szolgáltatást a szőnyegekre nem vállalunk!

1/4 Személyes adatok megadása

Új ügyfél

Adja meg személyes adatait. A rendelés végén automatikusan új felhasználói fiókot hozunk létre Önnek.

Visszatérő ügyfél

Jelentkezzen be meglévő felhasználói fiókjába.